Tidsmængde: 35 min Mængde: 4 pers. Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- •
1 stk. butternutsquash (Eller hokkaidogræskar)
- •
10 stk. forårsløg
- •
1 sjat koldpresset jomfruolivenolie
- •
3 spsk. ahornsirup
- •
1 smule flagesalt
- •
100 g feta
- •
1 bundt mynte
Fremgangsmåde
Vask butternutsquashen, flæk den og fjern kernerne.
Skær kødet i skiver og læg det på bagepapir på en bageplade sammen med forårsløg, hvor du har fjernet roden, lidt af toppen, samt det yderste blad.
Dryp forårsløg og butternutsquash med olie og drys med salt. Dryp butternutsquashen med sirup.
Bag begge dele i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter.
Fordel butternutsquash og forårsløg på et fad, drys med feta og mynte og servér mens det stadig er lunt.