(©DR)

Bagt gedeost med karameliserede æbler

Her er opskriften på en skøn snack eller forret: brødskiver som er toppet med bagt gedeost og karamelliserede æbler.

Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

Bagt gedeost

  • 4 stk. skiver brød
  • 4 skiver gedefriskost

Karameliserede æbler

  • 1 spsk. smør
  • 2 stk. æbler
  • 2 kviste frisk timian
  • 1 tsk. sukker
  • 1 knivspids salt

Fremgangsmåde

  1. Begynd med at lave de karameliserede æbler:
    Skær æblerne i både og sauter dem i en klat smør i en gryde eller på en pande. Når æblerne begynder at tage lidt farve tilsættes et sukker, frisk timian og et lille drys salt.

  2. Steg æblerne til de er møre og let karamelliserede.

  3. Lav brødskiverne med ost:
    Rist brødet let. Kom gedefriskosten på ristet brød, og bag eller grill dem i ovne,n til osten er varm og begynder at blive gylden.

  4. Spis den bagte gedeost med karamelliserede æbler.