Bagt gedeost med karamelliserede æbler (©DR)

Bagt gedeost med karamelliserede æbler

Her er en opskrift på en simpel, men smagfuld ret. Retten er brød med topping af bagt gedeost og karamelliserede æbler. Retten kan serveres som tapas eller som forret.

Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

Bagt gedeost

  • 4 skiver brød
  • 4 skiver gedeost
    (eller anden god ost)

Karamelliserede æbler

  • 1 spsk. smør
  • 2-3 stk. æbler
  • 1 smule friske timiankviste
  • 1 smule sukker
  • 1 smule salt

Fremgangsmåde

  1. Skær æblerne i både og sauter dem i en klat smør i en gryde eller på en pande. Når æblerne begynder at tage lidt farve tilsættes et drys sukker, nogle kviste frisk timian og et lille drys salt. Steg æblerne til de er møre og let karamelliserede. Spis æblerne til bagt gedeost på sprødt, ristet brød.