Med denne lynhurtige opskrift på bananmuffins har du lækre muffins klar på rekordtid. (Foto: Maria Warnke Nørregaard ©DR)

Bananmuffins med chokolade

Det bliver næsten ikke nemmere at bage, end med denne hurtige opskrift på bananmuffins fyldt med den lækreste mørke chokolade. Du skal bare piske den med en gaffel, og efter en tur i ovnen, har du en sikker favorit hos både børn og voksne.

Tilberedningstid: 15 min. Antal portioner: 6 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 2 stk. bananer, modne
  • 2 stk. æg
  • 150 g sukker
  • 0,75 dl rapsolie
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 250 g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 50 g mørk chokolade

Fremgangsmåde

  1. Lav dejen:
    Mos bananerne og rør med æg og sukker. Hæld olien i dejen, mens du pisker dejen let sammen med en gaffel. Tilsæt vaniljesukker, hvedemel, og bagepulver, og pisk stadig med en gaffel til en ensartet dej. Hak chokoladen let groft og vend i dejen.

  2. Bag muffins: 
    Fordel dejen i en fast muffinform, som er smurt med olie,  og bag dem i en 200 grader varm ovne 8 -10 minutter.