Biscotti med mandel og pistacie
Biscotti er en klassisk italiensk småkage, som er god til både the, kaffe eller gløgg. Biscottierne er også fine som værtindegave, hvis de pakkes lidt pænt ind og pyntes med et bånd.
Tilberedningstid:
1 time
Antal portioner:
12 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
Biscotti
- 250 g hvedemel
- 225 g sukker
- 2 stk. æg
- 1 stk. æggeblomme
- 90 g mandler
- 80 g pistaciekerner
- 0,5 tsk. bagepulver
Fremgangsmåde
- Mel, sukker, bagepulver og blandes godt.
- Alle de resterende ingredienser blandes i og æltes sammen med hænderne til en ensartet dej.
- Dejen formes til 2 stk. ca. 20 cm. lange, "flade" pølser. Brug eventuelt en anelse mel til at rulle i.
- Disse bages på bagepapir ved 175 grader i 20 minutter.
- De nu halvbagte flade pølser, tages ud af ovnen og afkøles let, inden de skæres i ca. 1 cm. tykke skiver.
- Skiverne bages igen på bagepapir yderligere 10 minutter. Afkøles helt på bagerist.
- Opbevares i lufttæt beholder.