Iskaffe er skøn på en varm sommerdag, og det er noget af det nemmeste at lave. Kaffe, mælk, sukker og isterninger er alt, hvad der skal bruges. (Foto: Lotte Jahnsen ©DR)

Blendet iskaffe

Det er lynhurtigt og nemt at blende sig til denne søde, bløde og kølige kaffedrik, som er perfekt på en varm sommerdag. Med kun fire ingredienser kan du på fem minutter servere en iskold hjemmelavet kaffe.

Tilberedningstid: 5 min. Antal portioner: 2 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 0,5 dl stærk kaffe
    (Neskaffe, filterkaffe eller espresso)
  • 3 dl mælk
  • 1-2 tsk. sukker
  • 1 håndfuld isterninger

Fremgangsmåde

I videoen herunder kan du se, hvordan du nemt laver iskaffen

  1. Bland kaffe med isterninger, mælk og sukker, og blend massen, til den bliver ensartet.
  2. Server straks.

TIP: Du kan bruge sirup med f.eks. karamelsmag i stedet for sukker. 

Hvis du virkelig har brug for ekstra kalorier, kan iskaffen toppes med flødeskum og chokoladedrys, karamelsirup eller lignende.