Blomkål med laks
Laks er altid lækkert - også med blomkål til. Laks smager godt, og i denne nemme opskrift af Jesper Vollmer fra DR-programmet 'Spis og Spar' serveres laks og store blomkålsbøffer med mangochutney og grønt til. Velbekomme.
Tilberedningstid:
30 min.
Antal portioner:
4 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 4 laksebøffer uden skind
- 1 stk. blomkål
- 1 bundter krydderurter
- Et glas mangochutney
- Lidt olie til stegning
- Lidt smør til stegning
Fremgangsmåde
- Dup laksebøfferne helt tørre.
- Skær 1 cm. af top og bund af blomkålen og flæk den igennem på tværs, så du nu har to "blomkålsbøffer".
- Steg laksen på den ene side på en pande i olie til den er færdig. Vend den ganske kort til sidst. Krydr med salt.
- På samme tid steges de store blomkålsbøffer i en blanding af olie og smør, til de er gyldne på begge sider. Krydr med salt og peber undervejs og læg evt. et låg på panden de sidste par minutter.
- Server retten med lidt mangochutney og lidt krydderurter.