Kom godt fra morgenen med en handy bøf i bolle! (©DR)

Bøf med sovs og brød

Inden jagt er en solid morgenmad den bedste start. I ottende sæson af Nak & Æd lavede Nikolaj disse bøffer i bløde boller og med sovs til Jørgen og ham i lejeren. Prøv dem selv ude i det fri eller til god herre brunch derhjemme.

Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 2 pers.

Kok og program

Ingredienser

  • 300 g hakket kalvekød
  • 25 g smør
  • 2 løg
  • 2 dl brun sovs
  • 2 bløde boller

Fremgangsmåde

  1. Snit løgene i fine strimler, og steg dem stille i og roligt i smør, indtil de bliver bløde og brune. 
  2. Form kødet i to bolde og tryk ud til bøffer. Krydr med salt og peber og steg på en varm pande i smør. Brun godt på begge sider. 
  3. Varm bollerne og den brune sovs, og fyld dem bøfferne, løg og brun sovs. Server.