Boghvedegrød med kanelsukker og smørklat. (©DR)

Boghvedegrød

Brødrene Price besøger i programmet ' Spise med Price - Egnsretter' bl.a. Fyn, hvor de i Odense tilbereder en stor portion boghvedegrød, der serveres med kanelsukker og smørklat. Og det er noget fynboerne elsker!

Tilberedningstid: 45 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Ingredienser

  • 1,5 l mælk
  • 210 g boghvedegryn
  • 1 tsk. salt

Fremgangsmåde

  1. Bring mælken i kog. Drys boghvedegryn i under omrøring. Dæmp varmen, læg låg på gryden og kog grøden i ca. 45 minutter. Sluk for varmen og smag grøden til med salt.

  2. Server den med kold æblemos, kanelsukker eller sirup og en klat kold smør. Eller en herlig blanding af det alt sammen.