Brisler på spid
I programmet 'frokost i det grønne' laver brødrene Price brisler på spid. Denne ret er en anden måde at spise brisler på, men er bestemt lige så smagfuld som normalt.
Tilberedningstid:
20 min.
Antal portioner:
7 pers.
Kok og program
Ingredienser
- 3 stk. kalvebrisler
- 8-10 stk. bacon
-
3-4 stk.
lime
(saften skal bruges fra disse)
- 1 tsk. stødt spidskommen
- 0,5 tsk. stødt nellike
- 0,5 tsk. kanel
- 1 tsk. revet muskat
- 2-3 tsk. chilipulver
- 1 tsk. tørret oregano
- 2 tsk. rørsukker
- 1 smule salt
- 1 smule peber
Fremgangsmåde
- Udvand brislerne i koldt vand et par timer og skift vandet med jævne mellemrum. Kom brislerne i en gryde og dæk dem med vand tilsat lidt salt. Kog op og lad dem simre stille i 5-6 min. Tag dem op og lad dem køle af. Fjern den yderste hinde og del brislerne i mindre stykker.
- Lav en marinade af de øvrige ingredienser (undtagen bacon) og lad brisselstykkerne marinere i et par timer i køleskabet. Stykkerne sættes på spid og omvikles med bacon. Grill dem over en sagte ild til baconen er sprød. Server øjeblikkelig.
TIP: Retten kan også laves med lammebrisler, men så skal der lidt flere til.