Den bagte bovbjergbrie kan nydes direkte på et godt stykke brød (©DR)

Brød med bagt bovbjergbrie

I programmet Anne og Anders på Sommerferie rejste Anders Agger og Anne Hjernøe rundt i Danmark og oplevede landet og lavede lokale retter. Anne Hjernøe lavede disse skiver brød med røget brie, som bliver ristet i ovnen. Brødene er perfekte til en gang tapas eller som en lækker forret.

Tilberedningstid: 15 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Ingredienser

  • 1 stk. godt holdhævet flûte
  • 1 stk. bovbjerg brie
    (eller anden røget brie)
  • ca. 8 stk. grillede rød peberfrugt i strimler

Fremgangsmåde

  1. Skær brød og brie i skiver. Læg brien oven på brødet og stil skiverne på bagepapir.

  2. Kom en stimmel grillet, afskindet rød peberfrugt på, og grill brødskiverne i ovnen, til osten bliver gylden og bobler. Smager dejligt som en lille tapas eller forret, evt. sammen med en god, grøn salat.