Amerikanske pop cakes med oreos og skumfiduser. (©DR)

Brownie-pop cakes med oreos

Nipuni lavede de her lækre pop cakes i 'Den store bagedyst'. De flotte kager på pind består af en brownie og indeholder både oreos og marshmallows.

Tilberedningstid: 2 timer Antal portioner: 10 pers.

Kok og program

Ingredienser

S'more brownie

  • 200 g mørk choolade
  • 100 g smør
  • 200 g sukker
  • 3 æg
  • 70 g hvedemel
  • 100 g oreos (crispy thin)
  • En god portion mini marshmallows

Overtræk

  • 100 g mørk chokolade
  • 100 g hvid chokolade
  • 100 g mælkechokolade
  • Pasteuriserede æggehvider
  • Noget flormelis
  • Farver (efter eget valg)
  • Pynt (glitter, krymmel mm.)

Fremgangsmåde

Cookie Dough

  1. Smelt chokolade og smør over vandbad.
  2. Rør sukker i chokolademassen og pisk herefter ét æg i af gangen.
  3. Vend mel, groftknuste oreos og mini marshmallows i dejen.
  4. Beklæd en springform (24 cm) med bagepapir i bunden og evt. smør på kanten.
  5. Bag kagen ved 170 grader i 25-30 minutter.
  6. Sæt kagen på køl så den kan sætte sig hurtigt - allerhelst natten over.


Overtræk

  1. Smelt alle slags chokolade og sæt det til side.
  2. Pisk æggehvider og formelis til royal icing og opdel det i mindre portioner som kan farves forskelligt. Sæt dette til side.
  3. Udstik (3 cm-udstikker) 10 mini kager af den store kolde kage.
  4. Dyb spisen af et hårdt sugerør i lidt chokolade og derefter i kagerne. Gør det med dem alle inden du fortsætter. OBS: Stik dem i på forskellige måder, så de kommer til at ligne forskellige slags kager.
  5. Når alle er klar dyppes de i forskellige slags chokolade og dekoreres efterfølgende med royal icing, krymmel, glitter eller andet.

Opskriften findes i samlingen

Den store bagedyst 2017 (afsnit 3)