Bulgursalat - tabouleh
Tabouleh er en bulgursalat. Den lækre vegetariske ret består af bulgur, krydderurter og grøntsager. Denne opskrift på tabouleh er en nem og hurtig udgave fra Anne Hjernøe.
Tilberedningstid:
20 min.
Antal portioner:
2 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 3 håndfulde bredbladet persille
- 3-4 stk. citroner
- 1 dl fin bulgur
- 2 stk. forårsløg
- 3 spsk. frisk mynte
- 4 spsk. olivenolie
- 1 tsk. salt
- 4 stk. tomater
- 1 stk. agurk
Fremgangsmåde
- Kog bulguren efter anvisningen på pakken
- Imens bulguren koger, hakkes persillen, forårsløget og mynte fint.
- Til sæt olivenolie, citronsaft og salt. Du kan også rive skallen fra et par af citronerne og bruge den.
- Når bulguren er kogt, hældes den i en skål og overhældes med rigeligt koldt vand. Lad det stå i 5-10 minutter. Den skal stadig have bid.
- Imens bulguren køler ned, hakkes agurker og tomater i små tern.
- Bland det hele sammen og anret det på et fad.