Cabrales ost med ristede valnødder i akaciehonning (©DR)

Cabrales ost med ristede valnødder i akaciehonning

De ristede valnødder i akaciehonning kan spises til alle slags oste. En opskrift på en nem og lækker dessert af Anne Hjernøe.

Tilberedningstid: 15 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 1 stk. Cabrales ost
  • 1 smule valnøddekerne
  • 1 smule akaciehonning

Fremgangsmåde

  1. Valnødderne ristes for svag varme på en tør pande, til de begynder at tage farve. 

  2. Derefter lægges de i en skål og overhældes med flydende, gylden akaciehonning til de er helt dækket.
     
  • TIP: Valnødderne kan spises til alle typer ost, men de egner sig især godt til meget kraftige typer ost som gedeost og blåskimmelost