Ceviche barracuda er en oplagt sommerret. (©DR)

Ceviche barracuda

Drøm dig væk til mere eksotiske egne med 'Nak og æd's ceviche barracuda.

Tilberedningstid: 25 min. Antal portioner: 4 pers.

Kok og program

Ingredienser

  • 400 g barracudafilet
  • 2 tomater
  • 1/2 agurk
  • 1/2 mango
  • 2 lime
  • 1 grøn kokosnød
  • 1 frisk rød chili
    (lille)
  • 2-3 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Tag fiskekødet og skær det ud i helt små tern. Kom dem i en skål.
  2. Dryp limesaft og olivenolie over. Krydr med salt og friskkværnet peber.
  3. Lad det trække, imens du gør resten klar.
  4. Tag den grønne kokosnød, og halvér. Hæld kokosvandet i en lille skål og skrab kokosgeléen ud af skallerne og ned i kokosvandet. 
  5. Pisk det godt sammen. Hæld noget af dette over fiskekødet.  
  6. Snit tomater, agurk og mango i små stykker og bland det i fiskekødet.
  7. Hak frisk chili fint og kom ved.
  8. Bland sammen og servér derefter med det samme.