Ceviche med kammusling og røget kuller
En skøn og anderledes ceviche af kammuslinger, der krydes med bl.a. appelsinsaft, rosmarin og forårsløg. Server som en let forret til en god middag og forkæl familien eller dine gæster. Opskriften lavede Anne Hjernøe, da hende og Anders besøgte Wales i Brexitlandet.
Tilberedningstid:
15 min.
Antal portioner:
4 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 8 kammuslinger
- 50 g røget kuller eller hellefisk
- 2-3 forårsløg
- 1 appelsin
- ½-1 citron
- 2 kviste rosmarin
- et drys flagesalt
- friskkværnet sort peber
Fremgangsmåde
- Skær kammuslinger og kuller i små stykker, og kom dem i en skål sammen med finthakket forårsløg.
- Pres saft fra 1 appelsin samt ½-1 citron over muslinger og fisken. Kom lidt rosmarin ved, samt salt og peber.
- Dæk cevichen til og stil den på køl i et par timer eller natten over.