Toppingen på grøden kan varieres med frugt, frugtkompot, nødder osv. (Foto: Anna Skov Sørensen ©DR)

'Chai'-havregrød med ingefær

En smagfuld og nem havregrød kogt på havregryn, ingefær, kardemomme og kanel.

Tilberedningstid: 10 min. Antal portioner: 1 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 1 dl havregryn
  • 2 dl vand
  • 0,5 tsk. kanel
  • 1 knivspids kardemomme
  • 1 skive ingefær
    (Revet)
  • 0,5 stk. banan
  • 1 knivspids salt

Fremgangsmåde

  1. Kom havregryn og vand i en gryde og bring det i kog.
  2. Lad blandingen koge nogle minutter, mens du rører rundt.
  3. Kom det revne ingefær, kanel og kardemomme, og smag til med salt.
  4. Serveres med skiver af banan.

TIP: Grøden kan også toppes med nødder, frugt eller frugtkompot.