Chocolate Chip Cookies
I programmet ’Spis og Spar’ præsenterede kok Jesper Vollmer en familie for denne lækre opskrift på chokoladecookies, som er fra bloggen louiogbearnaisen. De er nemme og lækre og perfekte at servere for gæsterne.
Tilberedningstid:
30 min.
Antal portioner:
12 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 120 g sukker
- 140 g farin
- 140 g smør
- 1 stk. æg
- 240 g hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 0,5 tsk. natron
- 1 tsk. salt
- 0,5 tsk. vaniljesukker
- 150-200 g chokolade
Fremgangsmåde
- Denne opskrift stammer fra bloggen loui og bearnaisen af Louise Lyshøj Hansen.
- Rør/pisk ved lav hastighed sukker, farin og smør sammen til en ensartet masse. Tilsæt æg og pisk igen.
- Bland mel, bagepulver, natron og salt sammen i en anden skål. Tilsæt melblandingen lidt ad gangen, mens der røres/piskes ved lav hastighed. Vend til sidst chokolade i dejen og bland det godt i. Kom dejen på køl i min. 1 time - gerne til dagen efter.
- Del dejen i 70 g stykker og rul dem til kugler. Sæt kuglerne på en bageplade med bagepapir - der skal være god afstand mellem dem. På en almindelig bageplade kan der være 8 stk.
- Bag cookies midt i ovnen ved 175 grader i 16 minutter (15 min. = let bløde, 16 min. = almindelig, 17 min. = sprøde) Tag cookies ud og kom dem med bagepapir over på en bagerist og afkøl 15 minutter inde de tages af bagepapiret og afkøler på en rist. Opbevares i lufttæt boks.