Chorizo i sherry (©DR)

Chorizo i sherry

Chorizo-stykker stegt i cherry, med inspiration i det spanske køkken. Kraftfuld, dejlig smag, som gør dem velegnet til en god salat eller brød. Server dem som tilbehør eller som forret - eller brug dem til tapas.

Tilberedningstid: 20 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 250 g chorizo
  • 1 smule Pedro Ximenez
  • 1 smule Fino

Fremgangsmåde

  1. Køb de bedste, krydrede chorizoer du kan finde. Skær dem i mundrette stykker og steg dem på en tør pande eller i en gryde. Når de er begyndt at tage lidt farve så kom en god slat fino og en lidt mindre slat Pedro Ximenez på. Steg pølserne for jævn varme til sherryen er godt trængt ind. Hold øje med pølserne, sukkerindholdet i Pedro Ximenez kan få dem til at brænde på hvis de får for meget og for kraftig varme.

    TIP: Spis brød til, og en god salat.