Coleslaw smager fantastisk og passer perfekt i bl.a. en pulled pork burger. (©Adobe Stock)

Coleslaw

Coleslaw er en rå salat vendt med en enkel dressing. Coleslaw fungerer perfekt sammen med pulled pork eller som tilbehør i en burger. Du kan bruge spidskål i stedet for hvidkål.

Tilberedningstid: 1 time Antal portioner: 8 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Ingredienser

  • ½ lille hvidkål
  • 3-4 gulerødder
  • 2 stængler bladselleri
  • 100 g mayonnaise
  • 200 g yoghurt naturel
  • 1 spsk. dijon sennep
  • salt og peber
  • sukker efter smag
  • evt. lidt fløde eller mælk

Fremgangsmåde

Riv gulerødder, hvidkål og blegselleri på den grove side af råkostjernet. Rør mayonnaise og yoghurt sammen med sennep og smag til med salt, peber og lidt sukker.  

Hvis dressingen er lidt for tyk, kan man give den en sjat fløde, eller mælk, hvis man er i dét humør. 

De revne grøntsager vendes i dressingen, og det hele sættes på køl. Salaten må gerne stå og trække i en times tid. Smag lige på salaten inden den serveres, det kan være, den skal krydres lidt mere. 

TIP: Prøv coleslaw i en burger med James og Adam Prices pulled pork.