Denne coleslaw er lavet med en creme af avocado, skyr og rygeost. Opskriften er nem, og det smager skønt. (©DR)

Coleslaw af spidskål med skyr, rygeost og avokado

Coleslaw er en fantastisk salat, der mætter godt og passer perfekt til en lang række retter. Denne opskrift på coleslaw er fra kokkene Gorm Wisweh og Magnus Sonne, der lavede retten i programmet 'Vild med fisk'. Denne opskrift på coleslaw med avocado og rygeost er nemlig helt perfekt at servere til fisk, og så er den både nem og hurtig at lave.

Tilberedningstid: 15 min. Antal portioner: 4 pers.

Kok og program

Ingredienser

  • 1/2 stk. spidskål
  • 1 stk. avocado
  • 1 stk. agurk
  • 1 kvist dild
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. skyr
  • 1 spsk. rygeost
  • 1 tsk. citronsaft
  • 1 smule salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Skær agurken over på langs og fjern kernerne - gem dem i en skål - og skær resten i tynde skiver. 
  2. Blend avocadokødet med kernerne fra agurken tilsæt olivenolie, skyr, rygeost, salt og citron. 
  3. Hak spidskål og vend det sammen med hakket dild og tynde skiver agurk i avocadocremen. Smag til med salt, citron og peber. 
  4. Servering: Server alle dele hver for sig på smukke fade i fine skåle.