Lav denne anderledes opskrift, hvor coleslawen får et tvist med blåskimmelost. (©DR)

Coleslaw med blue cheese-dressing

Anne Hjernøe lavede denne opskrift på en anderledes coleslaw med blue cheese i programmet 'Anne og Anders i USA.

Tilberedningstid: 20 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Ingredienser

Salat

  • 500 g hvidkål
  • 3-4 stk. gulerødder
  • 1 bundt krydderurter

Dressing

  • 75 g blå ost
    (f.eke. en Saint Agur)
  • 1 dl creme fraiche 18 pct.
  • 1/2-1 dl piskrfløde
  • 1/2-1 stk. citron
  • 2 spsk. honning
  • 1 smule flagesalt
  • 1 smule sort peber

Fremgangsmåde

  1. Skær hvidkålen fint, og bland den med groftrevne gulerødder. 
  2. Hak krydderurterne, men gem dem til pynt.  
  3. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen, til du har en ensartet og cremet dressing.  
  4. Vend grønsagerne i dressingen, kom det på et fad, og drys med rigelige mængder friskhakkede krydderurter.