Tidsmængde:1 time Mængde: 10 pers. Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- •
140 g sukker
- •
120 g smeltet smør
- •
2 æg
- •
2 tsk. bagepulver
- •
1 tsk. salt
- •
2½ dl kærnemælk
- •
170 g polenta
- •
130 g hvedemel
Fremgangsmåde
120 g smeltet smør
2 æg
2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
2½ dl kærnemælk
170 g polenta
130 g hvedemel
FREMGANGSMÅDE
I ælteskålen røres sukkeret med det smeltede smør, til det er opløst. Tilsæt de to æg, salt, bagepulver og kærnemælk og bland godt. Rør derpå polentaen i og endelig hvedemelet. Dejen skal være halvflydende og må ikke røres for meget, kun til alt lige er blandet sammen. Hæld dejen i en passende smurt bradepande (ca. 20 x 30 cm), glat overfladen lidt ud og bag brødet i ovnen i ca. 30 minutter ved 190 grader. Server det lunt, skåret i mindre firkantede stykker.