Cornflakesknas er en god måde at bruge den sidste rest smeltede chokolade på, når I har lavet julekonfekt. Foto: DR (©DR)

Cornflakesknas - chokolade med knas

Det må være den nemmeste julkekonfekt at lave, men så kan børnene jo også være med til det. Og både børn og voksne elsker blandingen af knasende cornflakes og lækker chokolade.

Tilberedningstid: 10 min. Antal portioner: 6 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 100 g mørk chokolade
    (kan erstattes af chokoladeknapper)
  • 50 g cornflakes

Fremgangsmåde

  1. Knus cornflakes groft og rør dem i den smeltede chokolade. Rør så meget, at alle cornflakes er dækket af chokolade.
  2. Lav med to teskeer små toppe af cornflakes på et stykke bagepapir.
  3. Lad chokoladen stivne, og de knasende chokoladetoppe er klar til servering.