Tidsforbrug: 20 min. Mængde: 4 pers. Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- •
1 pakke frosne kyllingelever
- •
3-4 stk. hakket champignon
- •
6 blade frisk salvie
- •
2-3 stk. hvidløg
- •
1 smule salt
- •
1 smule peber
- •
1,5 dl marsala
- •
1 stk. ansjosfilet
- •
1 spsk. kapers
- •
1 smule olivenolie
Tapenade
- •
250 g sorte oliven uden sten
- •
100 g skyllede, afdryppede kapers
- •
3-4 stk. ansjoser
- •
1 knivspids herbes de Provence
- •
2 stk. fed hvidløg
- •
4-5 spsk. olivenolie
- •
1 smule salt
- •
1 smule peber
Fremgangsmåde
Varm en sjat olivenolie på panden og tilsæt lever, champignon, salvie, hvidløg og lidt peber.
Sautér det under omrøring i ca 4-5 minutter til leverne er næsten gennemstegte. Hæld Marsala på og lad det koge op. Tilsæt ansjos og kapers og purér det hele i en mixer. Smag evt. til med mere peber og salt.
Rist små stykker brød i lidt olivenolie på panden og smør blandingen på croutonerne.
Fremgangsmåde: Tapenade
Purér alle ingredienserne og tilsæt olien lidt af gangen. Smør lidt af det på små stykker ristet brød.