Indisk dahl med kartofler og blomkål. (©DR)

Dahl med kartofler og blomkål

En lækker traditionel indisk ret. Retten indeholder dahl med kartofler og blomkål. En ret fyldt med krydderier og masse af smag.

Tilberedningstid: 45 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 2-3 spsk. karrypasta
    (se Spiredons opskrift)
  • 1 stk. lille blomkål
  • 5-6 stk. små kartfoler
  • 1 smule olivenolie
  • 1 spsk. smør
  • 1 smule friske koriander
    (til pynt)
  • 1 smule frisk rød chili
    (til pynt)
  • 1 spsk. hele spidskommen
  • 1-2 tsk. salt

Fremgangsmåde

  1. Skær blomkål og kartofler ud i små tern. Steg kartofler og blomkål på en pande med olivenolie til de er godt gyldne. Tilsæt 1 spsk. hele spidskommen, 1-2 tsk. salt, karrypasta og en spsk. smør. Steg godt igennem. Hvis retten bliver lidt tør tilsættes en smule vand. 
  2. Pynt med koriander og fintsnittet rød chili.