Få smagen af drømmekage i lækre og kompakte bidder. Perfekt hvis du har mange gæster på besøg. (Foto: Jesper Glyrskov ©DR)

Drømmekagetoppe med kokos

Hvis du heller ikke helt ved, hvad du skal bruge alle dine kokosmelrester på, så er disse lækre drømmekagetoppe lige noget for dig.

Tilberedningstid: 35 min. Antal portioner: 8 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

Drømmekagetoppe

  • 250 g kokosmel
  • 4 æggehvider
  • 200 g brun farin
  • 1 salt
    (godt nip)
  • 200 g mørk chokolade

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 175 grader og beklæd en bageplade med bagepapir.
  2. Kom alle ingredienser, på nær chokoladen, i en lille gryde. Varm blandingen op under konstant omrøring, til den samler sig og ikke klister til bunden af gryden. Tag gryden af varmen og form 16-20 små kokostoppe, der sættes på bagepladen.
  3. Bag midt i ovnen i cirka 20 minutter. Afkøl toppene helt og dyp så bundene i smeltet mørk chokolade, eller dryp chokoladen over i et pænt mønster.