Eggs over easy med bacon, pølser og ketchup (©DR)

Eggs over easy med bacon & pølser

Er du også til æg, bacon og pølser til morgenmad? Prøv denne nemme morgenmadsret i ægte New Yorker stil, med egss over easy.

Tilberedningstid: 20 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 1 smule koldpresset jomfruolivenolie
  • 4-6 stk. æg
  • 1 smule flagesalt
    (fx Maldon salt)
  • 4-8 skiver bacon
  • 4 stk. pølser

Fremgangsmåde

  1. Steg æggene i en god koldpresset olivenolie til de begynder at stivne, vend dem derefter og steg dem et minuts tid på den anden side. Drys med Maldon salt og servér æggene med friskstegt bacon og gode pølser.  

TIP: Server med ketchup, tabasco og friskkværnet sort peber.