Engelsk bøf med bløde løg
Lækre engelske bøffer, og bløde løg ligesom mormor lavede dem. En dejlig klassisk ret som er hurtig at lave
Tilberedningstid:
40 min.
Antal portioner:
4 pers.
Kok og program
Ingredienser
- 4 skiver oksefilet
- 2 stk. løg
- 1 smule smør
- 1 smule salt
- 1 smule peber
- 1,5 dl okseboullion
Fremgangsmåde
- Løgene skæres i tynde skiver og deles i ringe.
- Smør brunes på panden og løgene kommes heri. Drys lidt groft salt over. Der røres i løgene til de bliver bløde og brune. Løgene tages af panden og holdes varme.
- Panden tørres af med et stykke køkkenrulle og varmes kraftigt op.
- Bøfferne vendes på panden, hvorved de krymper. Der skrues ned for varmen - kom smør på panden og bøfferne steges færdigt 2 -3 minutter på hver side.
- Bøfferne anrettes på et fad og løgene lægges over.
- Panden koges af med okseboullion og denne skysauce serveres til bøfferne.