Evers julekrydderkager
En rigtig juleklassiker er honningkager, og her er de lavet som småkager med honningkagekrydderi og marcipan. Opskriften bagte Thomas Evers Poulsen i Den store Julebagedyst 2012.
Tilberedningstid:
1 time
Antal portioner:
5 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 175 g hvedemel
- 37 g sukker
- 37 g lys muscovadosukker
- 112 g smør
- 0,5 stk. æg
- 1 tsk. honningkagekrydderi
- 30 g marcipan
Fremgangsmåde
- Hæld mel, 2 slags sukker og krydderi i en skål og smuldr marcipan og smøret heri. Tilsæt ægget og ælt hurtigt sammen. Pak dejen ind i bagepapir og kom den i køleskabet i en time.
- Dejen rulles ud og udstikkes med forme. Bages i ovnen ved 180 grader i 10-12 min.
- Når kagerne er kølet helt af kan de pyntes med glasur, krymmel osv.