Gør ligesom familien Rasmussen og dryp chilidippen på pizza. (©DR)

Familien Rasmussens bedste chilidip

Det er kun fantasien, der sætter grænser for hvad familien Rasmussens ynglings-chilidip kan bruges til i køkkenet! Prøv den på pizza og alverdens retter, der mangler et ekstra pift.

Tilberedningstid: 5 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 2-3 røde chili
  • 1 dåse koncentreret tomatpuré
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl smagsneutral olie
  • ½ citron, saft heraf
  • 1 tsk. sukker
  • salt og peber efter smag

Fremgangsmåde

  1. Smag på chilierne og bestem om der skal 2 eller 3 til at opnå den ønskede styrke.
  2. Blend alle ingredienser sammen til en ensartet og cremet dip.
  3. Nyd dippen til lige hvad du har lyst til, den er alsidig og kan pifte alt op! Prøv den f.eks. på en avokadomad, til en lækker vegetarret, på pizza eller i en god burger.
  4. Velbekomme!

Opskriften findes i samlingen

Maddysten