Farmors æg
Farmors æg er en ret med smørristede brødskiver og æg blandet sammen i et glas. Nydes allerbedst i en sofa med et tæppe over benene.
Tilberedningstid:
10 min.
Antal portioner:
1 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 2 stk. æg
- 1 skive sandwichbrød skåret i små tern
- 1 spsk. smør
- 1 smule salt
- 1 smule peber
Fremgangsmåde
- Kog æggene i ca. 4 minutter. Imens ristes brødternene i rigeligt smør på panden.
- Når æggene er færdige, kommes brødternene i et glas med stilk, og æggene skrabes ned i glasset med en teske.
- Det hele blandes godt og krydres med salt og peber.
TIP: Hvis man er vanvittig, kan man godt drysse lidt fintskåret purløg over, men Farmor ville græmme sig.