En lille hyggelig ret, til når den lille sult melder sig (©DR)

Farmors æg

Farmors æg er en ret med smørristede brødskiver og æg blandet sammen i et glas. Nydes allerbedst i en sofa med et tæppe over benene.

Tilberedningstid: 10 min. Antal portioner: 1 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Ingredienser

  • 2 stk. æg
  • 1 skive sandwichbrød skåret i små tern
  • 1 spsk. smør
  • 1 smule salt
  • 1 smule peber

Fremgangsmåde

  1. Kog æggene i ca. 4 minutter. Imens ristes brødternene i rigeligt smør på panden. 
  2. Når æggene er færdige, kommes brødternene i et glas med stilk, og æggene skrabes ned i glasset med en teske. 
  3. Det hele blandes godt og krydres med salt og peber. 

TIP: Hvis man er vanvittig, kan man godt drysse lidt fintskåret purløg over, men Farmor ville græmme sig.