Fish burger
De fleste store burgerkæder har deres version af en burger med friteret fisk. Her er vores:
Salt torskefileterne 20 minutter inden brug
Tilberedningstid:
Antal portioner:
0 pers.
Kok og program
Ingredienser
fish burger
- 4 ensartede stykker torskefilet
- pankorasp til panering
- 2 æg
- salt og peber
- 4 brioche boller
- 4 skiver amerikansk ost
- olie til friture
Tatar sauce
- 200 g mayonnaise
- 2 spsk. creme fraiche
- 1,5 spsk. kapers
- 2-3 stk. cornichoner
- 1 spsk. løg
- 1 spsk. purløg
- 1 spsk. persille
- 2-3 tsk. dijonsennep
- salt peber og sukker
Fremgangsmåde
Fish burger
- Salt torskefileterne 20 minutter inden brug.
- Tør dem af i køkkenrulle, vend dem i mel, derpå sammenpisket æg og endelig pankorasp.
- Friter dem til de er gyldne og sprøde.
- Smør underbollen med tatarsauce, derpå et stykke torskefilet, så en skive amerikansk ost og til sidst overbollen, som også smøres med tatarsauce.
Tatar sauce
- Rør mayonnaise og creme fraiche sammen.
- Hak alle ingredienser ganske fint og kom dem i mayonnaisen.
- Smag til med sennep, salt, peber og sukker.