Fiskekrebinetter er perfekte på aftensmadsbordet. De smager skønt og er nemme at lave. Foto: DR (©DR)

Fiskekrebrinetter

Fiskekrebinetter er en skøn måde at spise fisk på. De er nemme og hurtige at lave, du kan bruge den fisk, du kan få fat i, og de smager fantastisk. Lav dem til aftensmad i dag.

Tilberedningstid: 20 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Ingredienser

  • 600 g fisk, f.eks. kuller. rødfisk, laks, tun eller torsk
    (f.eks. kuller. rødfisk, laks, tun eller torsk)
  • 1 bundt bredbladet persille
  • 1 kvist frisk estragon
  • 1 tsk. salt
  • 200 g rugmel
  • 3 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Du skal i al enkelhed hakke fiskekødet på et bræt med de friske krydderurter og salt. Hak til det er grofthakket, men kan formes til bøffer. Det skal nok hænge sammen uden hverken æg eller mel.
  2. Vend krebinetterne i rugmel og steg dem på en pande i olivenolie eller på grill. Metoden er meget fin til laks og tun, men også til torsk.  
    TIP: Spis krebinetterne med kryddersmør, kartofler med dild, og citron til at presse over.
    Eller spis dem i en burger med masser af grønt og en cremet ting, f.eks. mayonnaise, til at få smagen - og burgeren - til at hænge sammen.