Kartoffelpizza på fladbrød med løg og cremet ost. (©DR)

Fladbrødspizza med gorgonzola og kartofler

Lækker pizza på fladbrød med kartofler og løg. Pizzaerne er god til frokost eller aftensmad og på madpakken dagen efter.

Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

Pizza med fyld

  • 4 stk. fladbrød
  • 150 g gorgonzola
  • 2-3 spsk. flødeost
  • 3 stk. kartofler (store)
  • 2 stk. løg
  • 1 dl jomfruolivenolie
  • 1 knivspids salt

Fremgangsmåde

  1. Rør gorgonzolaen sammen med fløde, og smør den på fladbrødene. 
  2. Skær kartofler og løg i skiver og fordel henovr. 
  3. Dryp med olie og drys med lidt salt. 
  4. Bag fladbrødspizzaerne i ovnen, under grill i 3-4 minutter. 
  5. Servér med det samme. 
  6. Har du ikke adgang til fladbrød, så brug en flækket pita, en tortilla eller lav en pizzadej.