Selvom der skal flamberes, er retten relativ nem at gå til (©DR)

Flamberet andebryst med hyldebær, brombær og bønner

En rigtig score ret, hvis du virkelig vil imponere. lækker smag af anden, der går godt i spænd med de forskellige bær.

Tilberedningstid: 1 time Antal portioner: 2 pers.

Kok og program

Ingredienser

  • 2 stk. andebryst
  • 1 smule smør
  • 2-3 stk. vilde æbler
  • 2 stk. gulerødder
  • 6-8 stk. grønne bønner
  • 1 håndfuld plukkede hyldebær
  • 1 håndfuld brombær
  • 1 dl brandy
  • 1 håndfuld svampe

Fremgangsmåde

  1. Istandgør andebrysterne og steg dem gyldne i det brunede smør på en bred pande. Kom herefter de skårede gulerødder og halve små æbler ved. Lad det brune stille og roligt.
  2. Krydder med salt og peber. Kom judas svampe på og flamber med brandy. Snit de grønne bønner og kom ved. Kom smørret i og sving sammen.
  3. Drys så begge slags bær ud over og server derefter med stuvede kartofler ved siden af.

Opskriften findes i samlingen

Mad med skønne brombær