Flødestuvede selleri med øl og løgkarse
Nem og hurtig ret, der kan bruges som tilbehør, eller du kan spise det alene som en eventuel frokost.
Tilberedningstid:
40 min.
Antal portioner:
4 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 1-2 stk. små knoldselleri
-
1 smule
smør
(til stegning)
- 2 dl almindelig øl
- 2 spsk. sennep
- 2 dl piskefløde
- 1 smule citronsaft
- 3-4 stængler løgkarse
Fremgangsmåde
- Skræl og vask selleri og del dem herefter i passende stykker.
- Smelt smørret i en gryde og sauter selleri heri. Hæld så øllet på og lad det koge kraftigt ind.
- Nu tilsættes sennep og fløde, og der krydres med salt og peber.
- Lad det hele simre til en passende cremet konsistens. Til sidst smages der til med citronsaft, og pyntes med løgkarse.