Franks hjemmelavede leverpostej som de spiser den på Kastanjegården til jul. Foto: DR (©DR)

Franks hjemmelavede leverpostej

En god leverpostej hører en dansk frokost og madpakke til, og det er ingen undtagelse hjemme ved Bonderøven Frank Erichsen. Få her Franks opskrift på en dejlig hjemmelavet leverpostej.

Tilberedningstid: 1 time Antal portioner: 10 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 1 kg svinelever
  • 300 g spæk
  • 1 stk. stort løg
  • 2 stk. ansjoser
  • 2 stk. æg
  • 1 dl mælk
  • 1 dl hvedemel
  • 3 tsk. stødt allehånde
  • salt og peber
  • 6 stk. laurbærblade

Fremgangsmåde

  1. Hak svinelever, spæk, løg og ansjoser sammen i kødhakkeren og kom i en skål.
  2. Tilsæt de resterende ingredienser og rør postejen godt sammen. Smag til med salt og peber efter behag.
  3. Massen hældes op i små aluforme, og øverst i hver form lægges et laurbærblad.
  4. Aluformene stilles i en bradepande med vand og bages i ovn ca 40 min ved 175 grader.