French toast med banan og valnødder
French toast er den ultimative søndags-brunch-ret. De søde og sprøde toastbrød er nemme at lave, kræver ikke mange ingredienser og så smager de virkelig dejligt. I denne opskrift er toppingen banan og valnødder, men du kan bruge alverdens nødder og frugt eller bær.
Tilberedningstid:
20 min.
Antal portioner:
2 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 1 stk. æg
- 1/2 dl mælk
- 2 tsk. sukker
-
3 skiver
toastbrød
(andet brød kan også bruges)
-
Lidt
smør
(til stegning)
- 1 stk. banan
-
1 lille håndfuld
valnødder
(eller andre nødder til topping)
-
Lidt
sirup
(eller flydende honning)
- 1 knivspids salt
Fremgangsmåde
- Bland æg, mælk, sukker og salt grundigt.
- Skær toastbrødene over, så de bliver til trekanter.
- Dyp brødene i æggeblandingen, og lad dem dryppe lidt af, inden de kommes på en varm pande med smør.
- Steg brødene, så de bliver gyldne og sprøde.
- Server toastbrødene med sirup, skiver af banan og hakkede valnødder.
TIP: Server et par skiver grape eller appelsin til de søde toastbrød for at få et syrligt modspil.