Så bliver det ikke nemmere at sætte varm og smagfuld mad på bordet. (©DR)

Frysemad

I programmet Spis og spar lavede kok Jesper Vollmer denne opskrift på hvad han kalder 'frysemad'. Det er ganske enkelt en god gammeldags omgang gryderet med oksekød og masser af grøntsager, som du kan lave en stor portion af, og så fryse ned i mindre, til de dage hvor det hele bare gerne må gå lidt hurtigt. Server gryderetten til eksempelvis kartoffelmos, ris eller hvad du foretrækker, og du har nem og velsmagende aftensmad.

Tilberedningstid: 1 time, 30 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Ingredienser

  • 500 g oksetern
  • 2 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 courgette
  • 2 stængel bladselleri
  • 2 gulerødder, i skiver
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 l bouillon
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Brun alt kød og alle grøntsager af. 
  2. Kom de hakkede tomater i sammen med bouillonen. Lad det hele simre ca. 1 time til alt er mørt. 
  3. Smag til med salt og peber.