Skal du køles ned i sommervarmen, eller mangler du en anderledes og nem dessert til dine gæster? Så er denne ispind en sikker vinder! (©DR)

Gin&tonic-pindeis

Is + gin + tonic + lime = læskende lykke på en varm sommerdag. Eller alle andre tidspunkter, hvor du skal forkæle dig selv! Opskriften giver seks ispinde.

Isene skal være i fryseren natten over, inden du skal spise dem.

Tilberedningstid: 10 min. Antal portioner: 6 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • Saften fra to økologiske limefrugter
  • 1 dl sukker
  • 1/2 dl gin
  • 4 dl tonic

Fremgangsmåde

  1. Pres saften ud af de to limefrugter og bland det i sukkeret.
  2. Tilsæt gin og tonic og rør indtil sukkeret er opløst.
  3. Fordel blandingen i isformene, og sæt dem i fryseren. Det er vigtigt, at formen står lige i fryseren.
  4. Sæt en ispind i hver form, når isen har sat sig. Der går 2-3 timer.
  5. Frys isene natten over. Servér de kolde is som de er eller i et glas - de smelter nemlig lidt hurtigt.