Gin&tonic-pindeis
Is + gin + tonic + lime = læskende lykke på en varm sommerdag. Eller alle andre tidspunkter, hvor du skal forkæle dig selv! Opskriften giver seks ispinde.
Isene skal være i fryseren natten over, inden du skal spise dem.
Tilberedningstid:
10 min.
Antal portioner:
6 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- Saften fra to økologiske limefrugter
- 1 dl sukker
- 1/2 dl gin
- 4 dl tonic
Fremgangsmåde
- Pres saften ud af de to limefrugter og bland det i sukkeret.
- Tilsæt gin og tonic og rør indtil sukkeret er opløst.
- Fordel blandingen i isformene, og sæt dem i fryseren. Det er vigtigt, at formen står lige i fryseren.
- Sæt en ispind i hver form, når isen har sat sig. Der går 2-3 timer.
- Frys isene natten over. Servér de kolde is som de er eller i et glas - de smelter nemlig lidt hurtigt.