Server de grillede asparges med flager af parmesan, et par dråber olivenolie og lidt friskkværnet peber. (Foto: Lærke Lie Pedersen ©DR)

Grillede asparges med parmesan

En af de nemmeste måder at tilberede friske, grønne asparges på er at stege dem kort på en grill eller grillpande. Flagerne af parmesan giver de grillede asparges et ekstra lækkert tvist.

Tilberedningstid: 10 min. Antal portioner: 2 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 1 bundt grønne asparges
  • Lidt revet parmesanost
  • 10 dråber olivenolie
  • 1 knivspids friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Skyl de grønne asparges, og knæk bunden af.
  2. Steg asparges på en grill eller grillpande ved høj varme i 3-4 minutter, eller til de har taget farve. De skal stadig have bid.
  3. Server de grillede asparges med flager af parmesan, et par dråber olivenolie og lidt friskkværnet peber.