Grillede grøntsager med parmesan
Grøntsager på grillen er både lækkert og nemt. Anne Hjernøe laver disse lækre grillede grøntsager i programserien "Anne og Anders i USA". Forårsløg, asparges og squash er blandt grønsagerne, som gør sig godt i denne nemme ret til grillen.
Tilberedningstid:
30 min.
Antal portioner:
4 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 12 stk. forårsløg
- 1 bundt grønne asparges
- 2 stk. rød peberfrugt
- 1-2 stk. squash
- 1 stk. aubergine
- 6-7 spsk. koldpresset jomfruolivenolie
- 1 bakke ærteskud
- 100 g parmesan
- 1 stk. citron
- 1 smule flagesalt
- 1 smule friskkværnet sort peber
Fremgangsmåde
- Gør alle grønsagerne i stand og skær dem i store stykker.
- Vend dem i olie og grill dem, til de er møre og har fået godt med farve.
- Kom dem på et fad og vend dem med ærteskud, store parmesanflager, citronsaft, salt og peber.