Grillede lammekoteletter med hvidløg, citron og rosmarin her serveret med en ægte sommersalat (©DR)

Grillede lammekoteletter med hvidløg, citron og rosmarin

Lav smagfulde, saftige lammekoteletter lige som Anne Hjernøe gør! Et dejligt stykke kød, som gør det perfekt på en grill i en dejlig marinade. Her marineres koteletterne i en marinade med hvidløg, citron og rosmarin . Vær opmærksom på, at kødet skal trække i et par timer.

Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 8 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 8 stk. lammekoteletter

Marinade

  • 1 sjat koldpresset jomfruolivenolie
  • 0,5-1 stk. citron
    (saften)
  • 1 smule finthakket rosmarin
  • 2 fed finthakket hvidløg
  • 1 smule flagesalt
  • 1 smule peber

Fremgangsmåde

  1. Bland ingredienserne til marinaden og marinér koteletterne et par timer deri. 
  2. Kom dem på grillen til de er gyldne og sprøde.