På en halv time kan du sikre dig et velsmagende aftenmåltid til dine gæster. (©DR)

Grillet kylling med stegte ris

Prøv opskriften på grillet kylling med ris fra den nyeste sæson af 'Nak og æd'.

Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 3 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 3 kyllingebryst
  • en smule smør
  • en smule olie
  • 200 g kogte basmatiris
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 grøn peberfrugt

Fremgangsmåde

  1. Smelt smørret på en pande, og læg kyllingekødet heri. Brun det godt over det hele, og lad det stege videre stille og roligt.
  2. Krydder med salt og peber undervejs.
  3. Kom lidt olie i en gryde. Snit løg og hvidløg fint, tilsæt det til gryden og sautér.
  4. Kom kogte ris ved, og lad det stege sammen.
  5. Snit peberfrugt i små tern, og kom ved.
  6. Krydder med salt og peber, og vend det hele godt sammen.
  7. Fjern kyllingebrystet fra panden, og lad det trække lidt.
  8. Skær i skiver, og servér med de stegte ris ved siden af.