Grillet oksebryst med avokado og tomat
En robust ret, men dog ikke mindre lækker af den grund. Kan sagtens bruges til en frokost, hvis bunden virkelig skal lægges
Tilberedningstid:
15 min.
Antal portioner:
4 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 400 g oksebryst, skåret i tynde lange skiver med fedt
- 60 g smør
- 2 stk. avokadoer
- 2 stk. tomater
- 2 stk. løg
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. madolie
- 4 stk. små brød
Fremgangsmåde
- Bank oksekødet let og krydr med salt og peber. Smelt smørret på en pande og steg det herefter i dette.
- Brun det grundigt på begge sider og lad det derefter stege sprødt ved moderat varme i 5-6 minutter.
- Halver avokadoen og fjern sten. Mos kødet og rør med lidt olie. Krydder med salt peber og citronsaft og gem derefter.
- Hak tomaterne i fine stykker, kom i skål og tilsæt fint hakket løg og hvidløg. Hæld olie ved og krydr med salt og peber. Bland godt sammen.
- Grill brødene på begge sider så de er lune og dejlige. Skær kødet i tynde skiver og krydder med salt og peber. Anret lidt kød på hver tallerken og kom lidt avokadomos og tomat ved siden af sammen med brødet.