Bagt grønkål er en lækker måde at få lidt mere grønt indenbords. (Foto: Anna Skov Sørensen ©DR)

Grønkålschips

Bagt grønkål er en rigtig lækker og sprød snack, som ovenikøbet er super sund. Derudover er de nemme og lynhurtige at lave.

Tilberedningstid: 25 min. Antal portioner: 2 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 100 g grønkål
  • 1/2 dl olivenolie
  • 2 tsk. salt
  • 1 tsk. chiliflager
    (efter smag)

Fremgangsmåde

  1. Grønkålen rives i små, mundrette stykker.
  2. Vend grønkålsstykkerne i olivenolie. 
  3. Fordel grønkålen på en bageplade, og bag dem i ovnen ved 130 grader i over- eller undervarme. Kig til dem efter 20 minutter. De er færdige, når de er sprøde. 
  4. Drys med salt og eventuelt chiliflager.