Grønne linser

I programmet Spis og Spar lavede kok Jesper Vollmer denne opskrift på grønne linser, som er både nemt og lækkert tilbehør til både kød og vegetarretter. Server eventuelt de grønne linser sammen med stegte kyllingelår og glasrede gulerødder, som Jesper gjorde det programmet, og du har en skøn og flot middag.

Tilberedningstid: 45 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Ingredienser

  • 200 g grønne linser
  • 1 løg, finthakket
  • 1 gulerod i små tern
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. olie
  • 1/2 l bouillonterning

Fremgangsmåde

  1. Steg løg, gulerod, hvidløg og linser lidt af i olien. 
  2. Kom bouillonen på, og kog det under låg i 35-40 min. Smag til med salt og peber. 
  3. Server evt. linserne sammen med stegte kyllingelår og glaserede gulerødder, som du finder opskrifterne på lige her.