En klassisk grøntsagsuppe kan alle være med på. (©DR)

Grøntsagssuppe

Her får du opskriften på en nem og lækker grøntsagssuppe, som er fuld af smag, men som ikke kræver ret meget at lave - og så er det noget de fleste kan lide. Du kan eventuelt tilføje lidt spaghetti eller nudler til suppen, og du får en klassisk minestronesuppe. Opskriften lavede kok Jesper Vollmer i programmet 'Spis og spar'.

Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Ingredienser

  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 3 stængler bladselleri
  • 3 gulerødder
  • 2 kartofler
  • 1 courgette
  • 2 spsk. olie
  • 2 dåser hakkede tomater
  • lidt fast pølse i tern
  • 1 kvist timian
  • 1 l bouillon
  • salt og peber efter smag

Fremgangsmåde

  1. Snit, skyl og hak alle grøntsagerne i små stykker.
  2. 
Steg grøntsagerne af i olien, til de får lidt farve. Kom hakkede tomater, pølse, timian og bouillon på, og lad det simre i 10-15 min.
  3. Suppen her kan nemt spædes op med 100 g knust spaghetti eller små nudler. Så bliver den til en minestronesuppe, som mætter som et rigtigt aftensmåltid.