Kan bruges som tilbehør til aftensmaden, eller som dip til grøntsagsstænger. (Foto: Amalie Hald Knudstrup ©DR)

Gulerodsbønnedip

Smagfuld dip lavet på gulerødder og butter beans. Guleroden gør mosen frisk og sødlig, mens bønnerne gør mosen lækker cremet. Mosen er perfekt som tilbehør til frokosten, aftensmaden eller på madpakken.

Tilberedningstid: 10 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 250 g gulerødder
  • 2 kviste timian
  • 0,5 tsk. spidskommen
  • 1 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. olivenolie
  • Lidt salt og peber
  • 0,5 dåse butter beans
    (Også kaldet limabønne på dansk)

Fremgangsmåde

  1. Skræl gulerødderne og skær dem ud i mindre stykker.
  2. Blend dem sammen med spidskommen, citronsaft, timian, butter beans og olivenolie.
  3. Smag til med salt og peber.